Arbete med vattenledning i Båtskärsnäs inklusive Sandviken beräknas klart natten mot torsdag. Kokningsförfarande rekommenderas

Pågående arbete med vattenledningsnätet i Båtskärsnäs och Sandviken beräknas klart natten mot torsdag 7 December innan vatten åter släpps på.

Detta berör hushållen i Båtskärsnäs inklusive Sandviken. Som en säkerhetsåtgärd kommer vattenprover tas för att säkerställa vattenkvaliteten. Därför rekommenderas att koka allt vatten som ska användas till dryck, fram till provsvar meddelas vilket beräknas under fredagen. Vattenbil kommer fortsatt att finnas på torget Båtskärsnäs fram till klockan 22 onsdag kväll och åter från klockan 7 torsdag morgon. Samhällsbyggnadsförvaltningen.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Kalix kommun hemsida http://www.kalix.se/link/28350884f27b4cce8eb8c09355a0c770.aspx?id=149&epslanguage=sv

DELA
Kalix kommun

Kalix kommun är en kommun i Norrbottens län i landskapet Norrbotten i Sverige. Centralort är Kalix vilket gör kommunen till en av de 42 som har ett tidigare municipalsamhälle som centralort.