Planerad vattenavstängning Båtskärsnäs och Sandviken onsdag 6 december

Uppföljande kopplingsarbeten efter föregående veckas vattenläcka planeras utföras imorgon onsdag den sjätte december med start klockan halv åtta på förmiddagen. Arbeten beräknas pågå hela dagen fram till klockan 18. Boende uppmanas att fylla upp vatten för hushållsbehov innan denna tid. Vattenbil kommer även att finnas på folkets hus torg i Båtskärsnäs från onsdag morgon. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart. Samhällsbyggnadsförvaltningen.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Kalix kommun hemsida http://www.kalix.se/link/28350884f27b4cce8eb8c09355a0c770.aspx?id=149&epslanguage=sv

DELA
Kalix kommun

Kalix kommun är en kommun i Norrbottens län i landskapet Norrbotten i Sverige. Centralort är Kalix vilket gör kommunen till en av de 42 som har ett tidigare municipalsamhälle som centralort.